Microblau Colt
automatització de màrqueting

Incrementa conversions i vendes amb l’automatització de màrqueting

L’automatització de màrqueting és essencial per incrementar la captació i la conversió, personalitzant i millorant l’experiència del client.

Millora les teves ràtios de conversió centralitzant en una sola eina totes les necessitats del cicle de vida dels teus clients (customer journey) i oferint-los continguts del seu interès quan els necessiten.

Descobreix més sobre l'automatització de màrqueting

Centra't en el client

Identifica els teus clients, segmenta'ls segons els seus interessos i ofereix-los els continguts que esperen al moment precís.

Converteix els teus usuaris en clients i promotors

Incrementa la captació i millora la conversió interactuant amb els teus leads per optimitzar el cicle de vida del client.

Incrementa les vendes

Classifica els teus clients i optimitza les teves oportunitats de venda directa, creuada i up-selling.

Beneficis de l'automatització de màrqueting

Ven més

Incrementa les conversions i les vendes amb l'automatització de màrqueting.

Estalvia més

Estalvia temps, costos i errors humans automatitzant tasques rutinàries i repetitives.

Atreu més

Millora la captació oferint a cada usuari contingut del seu interès perquè prengui una decisió.

Ofereix més

Augmenta la qualitat del servei millorant l'experiència dels clients actuals i potencials.

Controla més

Millora les teves decisions de màrqueting i vendes utilitzant la informació qualificada en temps real sobre els teus clients.

Treballant menys

Redueix esforços perquè simplifica els fluxos de treball unificant la metodologia i les eines.

Com podem ajudar-te a automatitzar el teu màrqueting?

La nostra metodologia optimitza els processos de màrqueting i vendes per incrementar el retorn de la inversió de les accions en línia.

Anàlisi i definició

Optimitzem els processos de negoci de la teva organització i els integrem amb l’automatització de màrqueting, identificant els processos de compra i els models de clients per segmentar-los i puntuar-los segons la seva activitat, interessos, ubicació, etc.

Creació de campanyes

A través del disseny de procediments complexos que integren diferents processos i tècniques de màrqueting, creem campanyes multicanal automatitzades basades en l'activitat de l'usuari i continguts específics per enviar-li el missatge precís al moment exacte.

Administració de campanyes i informes

Lliguem les accions de màrqueting amb el comportament dels usuaris i realitzem tests avançats per maximitzar les conversions dels teus e-mails i landing pages. Realitzem reports detallats i interpretem les dades per a una millora contínua del procés.

Com ho fem?

La solució Open Source

Mautic és la solució més completa d'automatització de màrqueting: és eficaç, senzilla d'usar i integra totes les eines d’Inbound Màrqueting des d'un únic panell. Com que és de codi obert (Open Source), elimina costos de llicències, lock-in amb proveïdors i garanteix l'escalabilitat, un creixement sostenible i una fàcil integració amb les eines de negoci més habituals.

Descobreix més sobre l'automatització de màrqueting

Microblau Colt © 2018